Logo
Logo Logo Logo

Termeni si conditii

Stelute conita

Fundația World Vision Romania administrează domeniul www.targuldelasat.ro.


Înregistrarea ca utilizator, vizualizarea şi/sau comanda şi achiziţia produselor prezentate pe site-ul www.targuldelasat.ro implică acceptarea tacită şi fără rezerve a termenilor şi condiţiilor de utilizare, detaliate în cele ce urmează.


Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând Termenii şi Condiţiile de utilizare, precum şi modul de prezentare şi structurare al site-ului www.targuldelasat.ro fără o notificare prealabilă către utilizatori. În acest sens, pentru o bună informare vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune.

 

Drepturi de autor

 

Întregul conţinut al site-ului este proprietatea Fundației World Vision Romania şi/sau a partenerilor săi și/sau a producătorilor produselor prezentate pe site şi este protejat de lege privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, privind mărcile şi indicaţiile geografice, modelele şi desenele industriale.


Folosirea fără acordul scris prealabil, indiferent de scop, a oricaror elemente de pe site-ul www.targuldelasat.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.


Tentativa sau efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site, respectiv utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea şi/sau copierea de informaţii cu scopul de a le comercializa sau orice alte asemenea acţiuni contrare intereselor Targul de la sat, vor fi pedepsite conform legii.

 

Date personale

 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu acceptul implicit al utilizatorului de către www.targuldelasat.ro şi numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile furnizate de către user pe tot parcursul utlizării site-ului vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor şi a ofertelor comerciale strict legate de profilul comercial al acestui site, precum şi în scopul creării unei baze de date a clienţilor interesaţi de produsele şi serviciile noastre, aceştia urmând să primească informări despre eventualele promoţii.


Targul de la sat certifică faptul că va respecta drepturile privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Targul de la sat nu solicită şi nu stochează niciun fel de informaţii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

 

Politica de confidentialitate

 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu acceptul implicit al utilizatorului de către www.targuldelasat.ro şi numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile furnizate de către user pe tot parcursul utlizării site-ului vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, precum şi în scopul creării unei baze de date a clienţilor interesaţi de produsele şi serviciile meșteșugarilor noștri.


Târgul de la sat certifică faptul că va respecta drepturile privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. 

Parteneri

Stelute conita
Logo Logo Logo