Logo
Logo Logo Logo

Cum sa cumperi

1
How To Icon

Cumpărarea produselor din catalog se poate face contactând administratorul platformei sau prin intermediul platformei in cos. Vă sugerăm să cumpărați mai multe obiecte de la același producator, astfel încât costul de transport să reprezinte mai puțin decât totalul comenzii dumneavoastră.

2
How To Icon

Produsele pe care doriți să le comandați pot fi găsite fie prin utilizarea meniului din stânga paginii care conține categoriile de produse, prin folosirea câmpului de căutare. După ce alegeți produsele, notați codul aferent fiecăruia.

3
How To Icon

Informațiile de contact ale administratorului, se regasesc in dreapta paginii produsului ales.. Stabiliți împreună metoda de livrare în funcție de serviciile disponibile în zonă.

4
How To Icon

Costul transportului depinde de distanță și de greutatea pachetului. Costul mai poate fi afectat și de localizarea meșterului, în sensul că există posibiltatea ca el să locuiască în afara zonei de acoperire a firmei de curierat, iar atunci prețul serviciilor de transport va fi mai mare.

În ceea ce privește serviciul de curierat puteți opta pentru:

Poșta Română, recomandat pentru costul mic de transport sau orice companie de curierat rapid – iată câteva exemple:

  • Fan Courier (0219336)
  • Urgent Curier (0219874),
  • DPD Romania (0212509360) etc.

După primirea coletului, vă rugăm să acordați un rating producatorului, astfel încât artizanii înscriși la “Târgul de la sat” să aibă o motivație suplimentară.

How To Image

Parteneri

Stelute conita
Logo Logo Logo