Catalogul Târgul de la Sat reprezintă unul dintre rezultatele proiectelor "Atelierul de meșteșuguri". Pentru mai multe informații, vizitați website-ul Atelierul de meșteșuguri.
Regiunea Transilvania de Nord
Bistrița-Năsăud, Bihor, Sălaj, Cluj, Maramureș, Satu Mare
Regiunea Oltenia
Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Olt, Gorj
Înscrie-te și tu
Intră în cont

Costum popular pentru femei

Cod produs: 2364

Ie si poale dama. Ie de Romanati, lucrata la musca. Materiale  folosite:  panza, bumbac, matase. Culori rosu si galben. Marimea este universala. 
Pret: 700,00 lei
Material: panza, bumbac, matase
Marime: Universala
Culoare: rosu, galben, alb
Vezi date de contact
Telefon 0767656150
Email targuldelasat+filipalexandrinaolguta@gmail.com
Cum cumpăr?
2 păreri despre acest meșteșugar
Dinu Lucia a scris:
Nu pot sa trec niciodata pe linga costumele noastre populare fara sa le admir, sa le aing,sa le mingai. le-aslua pe toate acasa. imi umple inima de bucurie pina la lacrimi.Doresc multa sanatate celor care se ocupa cu promovarea lor ,dar mai ales celor care lucreaza aceste << bijuterii >>.
geta sirbu a scris:
Foarte frumos lucrate. Felicitari in primul rand pentru faptul ca a dus mai departe ce a invatat de la mama dansei si pentru rabdarea pe care o are sa lucreze asa ceva. Pentru a lucra asemenea costume iti trebuie indemanare, timp si buna vointa. Sunt multe de spus , dar ar trebui mai mult timp si spatiu pentru a lauda acesti oameni carora le place sa munceasca pentru ca asa au fost invatati sa isi castige singuri existenta nu sa astepte de la mami si tati ca cei din zilele noastre, care nici macar nu respecta munca nimanui, doar vor si atat. Inca odata felicitari si spor in tot ceea ce face.
Spune-ne părerea ta despre acest meșteșugar
Numele tău
Email
Părerea ta despre meșteșugar
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceți rezultatul adunării din imagine