Catalogul Târgul de la Sat reprezintă unul dintre rezultatele proiectelor "Atelierul de meșteșuguri". Pentru mai multe informații, vizitați website-ul Atelierul de meșteșuguri.
Regiunea Transilvania de Nord
Bistrița-Năsăud, Bihor, Sălaj, Cluj, Maramureș, Satu Mare
Regiunea Oltenia
Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Olt, Gorj
Înscrie-te și tu
Intră în cont

Despre noi

Targul de la sat* reprezinta unul dintre beneficiile pe care Fundatia World Vision Romania, prin proiectele“Atelierul de mestesuguri” si MADE IN RURAL, le aduce renasterii artei traditionale din mediul rural.

Targul de la sat
este un catalog independent, finantat din fonduri europene, care prezinta celor pasionati de arta populara romaneasca obiecte lucrate manual de mesteri din Romania, beneficiari ai proiectelor Atelierul de mestesuguri si MADE IN RURAL.

Asemeni oricarui targ, este un spatiu care aduce laolalta iubitorul de arta si artizanul. Asadar, sunt bineveniti atat mestesugarii dornici sa isi prezinte marfurile, cat si cei care pretuiesc traditia si vor sa o primeasca in casele lor. Mesterii populari care doresc sa se promoveze, sunt rugati sa acceseze pagina de inscriere, iar cei care vor sa cumpere obiecte de artizanat, sa aleaga categoria preferata.


  

*Targul de la sat este un mijloc de promovare al artizanatului autentic romanesc, nu un magazin online. Pentru clarificari, va rugam sa accesati paginile “Cum cumpar?” si “Termeni si conditii”.