Catalogul Târgul de la Sat reprezintă unul dintre rezultatele proiectelor "Atelierul de meșteșuguri". Pentru mai multe informații, vizitați website-ul Atelierul de meșteșuguri.
Regiunea Transilvania de Nord
Bistrița-Năsăud, Bihor, Sălaj, Cluj, Maramureș, Satu Mare
Regiunea Oltenia
Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Olt, Gorj
Înscrie-te și tu
Intră în cont

Cum cumpar?

Cumpararea obiectelor din catalog se poate face doar contactand mesterul care le-a realizat. Va sugeram sa cumparati mai multe obiecte de la acelasi mestesugar, astfel incat costul de transport sa reprezinte mai putin decat totalul comenzii dumneavoastra.

Obiectele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului din stanga paginii care contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau navigand in directorul de mestesugari. Dupa ce alegeti produsele, notati codul aferent fiecaruia.

Pentru a obtine informatiile de contact ale mesterului, apasati butonul "Vezi date de contact" din pagina obiectului ales. Contactati mestesugarul, indicati obiectele de artizanat dorite si codurile aferente. Stabiliti impreuna metoda de livrare in functie de serviciile disponibile in zona.

Costul transportului depinde de distanta si de greutatea pachetului. Costul mai poate fi afectat si de localizarea mesterului, in sensul ca exista posibilitatea ca el sa locuiasca in afara zonei de acoperire a firmei de curierat, iar atunci pretul serviciilor de transport va fi mai mare.

In ceea ce priveste serviciul de curierat puteti opta pentru:
  • Posta Romana, recomandat pentru costul mic de transport
  • Orice companie de curierat rapid – iată câteva exemple: Fan Courier (0219336), Urgent Curier (0219874), DPD Romania (0212509360) etc.
Dupa primirea coletului, va rugam sa acordati un rating mestesugarului, astfel incat artizanii inscrisi la “Targul de la sat” sa aiba o motivatie suplimentara.